Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

TV-profil får jobb hos Nelly.com

Bianca Ingrosso blir Creative Advisor i Nelly.
therese.karlsrud.haugen

Skal gi skandinaviske jenter den ultimate moteopplevelsen.

ANNONSE

Nylig ble det klart at nettbutikken Nelly får inn Kristina Lukes som ny administrerende direktør fra og med april, etter at Anna Ulmman Sersé gikk av som sjef i fjor høst. Nå gjør motesuksessen nok en rekruttering på nyåret, av entreprenør og mediepersonlighet Bianca Ingrosso, som trer inn i rollen som Kreativ Rådgiver.

Bianca Ingrosso er influencer og kjent fra blant annet serien Wahlgrens Verden. I tillegg har hun gjort suksess med egne merkevarer og nettbutikker. I fjor ble sminkemerket CAIA Cosmetics lansert i blant annet Norge, hvor nettsiden krasjet etter 30 sekunder grunnet mye pågang.

LES OGSÅ: TV-stjernen Bianca Ingrosso lanserer netthandel i Norge

Ingrosso har fra tidligere samarbeidet med Nelly om markedsføring på sosiale medier og vært modell. Nå skal hun også være med på å styrke merkevarenes kreative uttrykk og bidra til selskapets kampanjearbeid innen alt fra styling til kommunikasjon.

Med sin posisjon som en av Sveriges største medieprofiler er hun i dag det selvsagte ikonet for generasjon z, en generasjon som i dag er primære for oss. Ved å inngå et langsiktig samarbeid ser vi frem til å styrke relasjonen til Nelly-jenta enda mer, sier Tuss Odin Ekman, merkevaresjef i Nelly, i en pressemelding.

Tidlig ute med influencere

Nelly satser stort på å være så nær sin målgruppe som mulig, som har vist seg å være en god strategi gjennom selskapets 16 år på markedet. Selskapet var tidlig ut med å rette blikket bort fra tradisjonell markedsføring og har valgt å kommunisere digitalt - direkte mot den yngre generasjonen.

Sammen sikter Ingrosso og Nelly nå på å gi skandinaviske jenter den ultimate moteopplevelsen.

Nelly.com har i flere år vært mitt "go-to" sted for inspirasjon, og det føles godt å kunne være med å påvirke opplevelsen. Når det gjelder merkevarer er vi en genuin match, der jeg ser frem til å kunne gi vår felles målgruppe ultimat moteinspirasjon i 2020. Stay tuned for et innholdsrikt år, sier Bianca Ingrosso.

Del artikkel: