Two vinner vekstpris og kommer på topp 100-listen over fintechselskaper

Two vinner vekstpris og havner på topp 100-listen over fintechselskaper

Det norske fintech-selskapet Two har nylig opplevd en dobbel seier etter å ha blitt kåret til vinner av Nordic Fintech Awards og blitt inkludert på CB Insights' Top 100 Fintechs-liste - en oversikt over de mest lovende private fintech-selskapene i 2023.

Vinnere av vekstkategorien i København

Two ble kåret av en jury bestående av administrerende direktører, fintech-eksperter og investorer fra blant annet Visa, Citi og UNDP. Den nylige utmerkelsen på Nordic Fintech Awards fremhever suksessen de har hatt siden oppstarten, og deres overgang fra startup til scaleup.

Global anerkjennelse fra amerikansk plattform

Kort tid etter å ha mottatt prisen, ble Two inkludert på den amerikanske markedsanalyse plattformen CB Insights' sjette årlige liste over Top 100 Fintechs. Selskapene på denne listen er valgt ut blant over 19 000 private selskaper fra hele verden som er med på å forme fremtiden innen sanntidsbetalinger, automatisering av utgiftsstyring, innebygd økonomi og mye mer. Det er interessant å merke seg at Two er ett av kun to nordiske selskaper på denne listen.

CB Insights' liste over de 100 beste finansselskapene i 2023

Andreas Mjelde, CEO og medgrunnlegger av Two, legger til: "Det er fantastisk å få en slik anerkjennelse, spesielt på globalt nivå. Partnerskapet vi inngikk med Santander og Allianz Trade tidligere i år, gjør det mulig for oss å tilby våre løsninger globalt. Å bli anerkjent av en USA-basert plattform for teknologisk markedsinformasjon er enda bedre!"

Videre til NXT-arrangementet

Two's Head of Customer Success, Andrea Kvam, og Business Development Manager, Charles Bratli, skal delta på årets NXT-arrangement tirsdag 17. oktober for å presentere hvordan Two's produkter kan revolusjonere B2B e-handel. Kom og si hei!

Andrea Kvam, Head of Customer Success, og Charles Bratli, Business Development Manager i Two, deltar på NXT.

Klikk her for å lese mer om Two.