Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tysk logistikkgigant satser videre i Norge – han tar over lederrollen

Kenneth Aasheim, Dachser Norges nye Operations Manager. // Foto: Dachser Norge
Åpnet ny terminal i Kristiansand og ansetter ny toppsjef.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Globale Dachser satser i Norge. Logistikkjempen har vært etablert i Norge siden 2005, men nå skrus den norske satsingen et par hakk opp. Nylig åpnet Dachser sin nye terminal i Kristiansand, hvilket betjener kunder på hele Sørlandet.

Dette markerte en overgang fra salgskontor til en fullverdig filial, og blir et viktig knutepunkt for transport fra Norge til hele Europa via Hirtshals i Danmark.

ANNONSE

Vi gleder oss til å bringe Dachser-nettverket til Sørlandet og ser positivt på de mulighetene dette bringer med seg. Vi foretar daglige reiser mellom Kristiansand og Hirtshals for å etablere og styrke vårt nettverk i Europa gjennom Kolding.

Dette er svært gunstig for oss, og i mange tilfeller resulterer det i betydelige tidsbesparelser for våre kunder, både for import og eksport. Våre syv ansatte, støttet av hele organisasjonen, er klare til å betjene kunder på Sørlandet, kommenterte Magnus Asbjørnsen, salgssjef hos Dachser Norway, i en pressemelding.

Voksende selskap

I dag står det klart at logistikkaktøren satser ytterligere med ansettelsen av Kenneth Aasheim som ny Operations Manager i Dachser Norge.

Han overtar rollen etter Marius Jahr, som har holdt i trådene de siste fem årene. Selv har Aasheim over 20 års erfaring fra logistikkbransjen, og har tidligere jobbet hos både Posten og DB Schenker.

Jeg trives med kontinuerlig utvikling, og da muligheten bød seg til å fortsette reisen hos Dachser, så jeg det som en spennende utfordring. Ikke bare for å fortsette min egen karriere i et voksende selskap, spesielt i den nordiske regionen, men også for å kunne bidra til den personlige og faglige veksten til andre mennesker, sier Aasheim.

Fremover skal Aasheim optimalisere Dachsers driftsprosesser og sikre sømløse leveringer av tjenester til kundene.

Kenneth bringer ikke bare med seg solid logistikkforståelse, men også en lidenskap for å bygge sterke teamkulturer. Han har demonstrert evnen til å knytte sjåfører og terminalarbeidere sammen, skape et samarbeidsfokusert miljø og kontinuerlig forbedre det operasjonelle arbeidet, kommenterer Armend Krasniqi, Country Manager i Dachser Norge.

Del artikkel: