Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Tysk nettbutikk satser i Skandinavia - Norge er neste

De tre gründerne: Florian Tessmer, Mandy Reinmuth og Falk Tessmer.
Foto: Posterlounge
therese.karlsrud.haugen

"Flere og flere bestillinger kom fra Skandinavia"

ANNONSE

Siden 2003 har den tyske nettbutikken Posterlounge solgt veggbilder på nett, med alt fra fotografier og illustrasjoner til klassiske kunstverk, som er laget i deres eget trykkeri. Nå lanserer de nettbutikken i Norge.

Familiebedriften, som er basert i Leipzig i Tyskland, har helt siden starten tenkt internasjonalt og opprettet først en engelskspråklig nettside og flere lokale nettsteder i Europa. De siste par årene er det Skandinavia som har vært i fokus, hvor Sverige var først ut.

Det har vist seg med tida at flere og flere bestillinger fra de skandinaviske landene ble gjennomført via vår internasjonale nettside, så da bestemte vi oss for å åpne lokale nettbutikker i de enkelte landene i Norden. Vi er stolte av å kunne lansere den norske nettbutikken som vår nyeste skandinaviske webshop i juli 2021, sier administrerende direktør og gründer Florian Teßmer, i en pressemelding.

Til tross for ekspansjonen, velger Posterlounge å samle alle prosessene fra produksjon til kunstnerkontakt og kundeservice i egne lokaler i Leipzig. Dette medfører at det for tiden bygges nye kontor- og produksjonslokaler med dobbelt stå stort areal ikke så langt unna den tyske hjembyen.

Siden vi allerede har fått gode tilbakemeldinger fra våre eksisterende norske kunder, er vi overbeviste om at denne satsningen vil bli til stor fornøyelse for alle nye kunder som vi når ut til nå, tilføyer broren, medgründeren og den andre administrerende direktøren Falk Teßmer.

Del artikkel: