Ulike syn på kjendiser i Norge og Sverige – Lisa Anckarman: «Väldigt bajsnödiga»

Influenseren gir sitt syn på forskjellene i podcasten «Nemo møter en venn».

Lisa Anckarman er en av flere svenske kjendiser som deltar i Discoverys konkurranseprogram «Herre på täppan» som sendes hver søndag på Kanal Fem. Der konkurrerer hun mot blant andre Nemo Hedén, som benyttet anledningen til å invitere henne til sin podcast «Nemo möter en vän». I podcasten kom de raskt til en forståelse av programmet. Men også kritikk de har fått fordi de bare blir omtalt som kjendiser.

Kreddigt eller inte, det är väldigt uppdelat, i framför allt Sverige är vi väldigt bajsnödiga om vem som är värd vad, sier Lisa

Annonse

Når hun peker på Sverige som spesielt splittende, kan hun trekke paralleller til Norge fordi hun giftet seg med den norske influenseren Henrik Borg i fjor vår.

Jag är ju väldigt nära Norsk media och har även blivit en profil där. Och där är det ganska fint att vara influencer eller om du har varit med i reality, så de gör inte så stor skillnad på kändisar. I Sverige är det fint att vara författare eller skådis och vissa artister, men i Norge är det så att är du känd så är du känd och det är inte alls uppdelat i vad man är för slags kändis, men motsatsen är vår sanning här i Sverige, forklarer Lisa.

Nemo som selv sier at han har intervjuet over 400 kjente gjester, eller kjendiser, men svært få influensere, lurer på hva det kan være som gjør at man deler det opp sånn i Sverige.

Vi influeras väldigt mycket av USA i Sverige, och där är det väldigt mycket såhär: «vad har du gjort för film?» och det är väldigt uppdelat med vad du blir bjuden på för event. Så jag tänker att vi ofta kollar dit, svarer Lisa.

Lisa dukket opp for første gang i programmet Top Model Sverige, og har siden drevet en populær Youtube-kanal med styling, et klesmerke, vært programleder og nå kan du se henne i flere realityserier som «Herre på täppan» på Kanal Fem. Nemo Hedén ble kjent for sin deltakelse i realityprogrammet «Kungarna av Tylösand» hvor han deltok sammen med Joakim Lundell. Siden den gang har Nemo gitt ut over 400 episoder av podcasten: «Nemo möter en vän», hvor han intervjuer ulike svenske kjendiser. Han har også skrevet to bøker.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!