Bruker Unimicro Bridge: Sparer en arbeidsdag i uka!

Brukere av Unimicro Bridge rapporterer at de sparer timevis i uken. Denne Shopify-applikasjonen gir sømløs flyt av data mellom nettbutikk og regnskapssystem.

Unimicro Bridge er en skalerbar og pålitelig integrasjonsplattform som fungerer som en bro mellom de nødvendige forretningssystemene til en  netthandelsbedrift.

«Jeg sparer minst 7 timer i uka kontra å gjøre jobben manuelt» sier Marie Jeanette Outzen, gründer og eier av den norske Shopify-nettbutikken Muscleup.no.

Hun har laget nettbutikken i Shopify sin e-handelsplattform. For å sikre en effektiv drift og maksimere tidsutnyttelsen, har Muscleup valgt å ta i bruk Unimicro Bridge. Sammen med DNB Regnskap som sitt valgte regnskapssystem har de nå en svært sterk kombinasjon av systemer, og en sømløs flyt mellom netthandel og regnskap.

Automatisk bokføring

«Med Unimicro Bridge slipper jeg å bokføre manuelt, men ikke minst slipper jeg å matche betalinger, som tidligere tok meg timevis hver eneste uke» - Marie Jeanette Outzen

Med Unimicro Bridge blir alle fakturaer automatisk bokført i regnskapssystemet i det ordren behandles i Shopify. Fakturaen blir da spesifisert med all info fra ordre, og reskontroført på kundenummer, ved hjelp av de kundedataene som er tilgjengelig fra Shopify.

Oppgjørshåndtering – slutt på manuell matching av betalinger

En av de beste funksjonalitetene Unimicro Bridge tilbyr, er integrasjonen til oppgjørsrapportene til de ledende betalingsleverandørene på markedet. Alle netthandelseiere som benytter seg av betalingsleverandører for innkreving, er godt kjent med at pengene summeres opp i batcher, og at leverandørene trekker sine gebyrer før de utbetaler batcher av flere ordrer i en bankoverføring til nettbutikkens bedriftskonto. Netthandelseiere bruker timevis hver uke på å matche disse mot de riktige ordrene/fakturaen som er betalte.

Med Unimicro Bridge sin direkte kobling mot betalingsleverandørene håndteres dette helt automatisk. Integrasjonen tilbys mot Klarna, Vipps, Nets, Svea, Paypal, Stripe og Clearhaus.

«Jeg anbefaler alle Shopify brukere å benytte Unimicro Bridge integrasjonen» - Marie Jeanette Outzen.

Marie uttrykker sin takknemlighet for Unimicro Bridge-integrasjonen, som har automatisert faktureringen av ordrene fra Shopify. Tidligere måtte hun manuelt føre alle kontobevegelser, men med integrasjonen av Unimicro Bridge, har hun nå spart hele syv timer i uken.

Muscleup's suksesshistorie viser hvordan riktig bruk av integrasjonsteknologi og regnskapsverktøy kan frigjøre tid og ressurser for å fokusere på viktigere ting, som inntektsbringende arbeid og sikre kvalitet i sine leveranser.

Unimicro Bridge – et system laget for å gjøre det enklere å lykkes med nettbutikk

Unimicro Bridge er utviklet og skalert for en skybasert fremtid, hvor det stadig kommer større krav til effektivitet og nøyaktighet i alle arbeidsprosesser til en netthandelsvirksomhet.

Produkstjef i Unimicro Bridge, Jan Arve Dyrnes, står bak konseptet og ideen med Unimicro Bridge, og er godt fornøyd med den gode omtalen fra Muscleup. Dette er nøyaktig det vi ønsker å være en bidragsyter på, at bedrifter skal kunne effektivisere forretningsprosessene sine gjennom integrasjon og automatisering. Da tilbyr vi gründere og entreprenører betydelige tidsbesparelser og fleksibilitet til å tilpasse seg ulike arbeidsmengder, sier Dyrnes.

Prøv Unimicro Bridge gratis i 30 dager – ingen binding

Du kan finne Unimicro Bridge integrasjonen i Shopify AppStore, eller fra markedsplassen i DNB Regnskap, Sparebank 1 Regnskap eller Unimicro.