Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Utfordrer Jollyroom og Babyshop: ”Vil bli den ledende aktøren i Norden”

therese.karlsrud.haugen

CDON storsatser på leker og barneutstyr.

ANNONSE

Den svenske nettsuksessen CDON meddeler at de vil bli ledende innen kategorien barn og baby på nett. Etter å ha sett en sterk vekst på dette området vil selskapet nå legge ekstra vekt på å utvide segmentet.

Vi ser at stadig flere kunder velger å handle leker og produkter til barn på nettet, spesielt de siste ukene. Under det fjerde kvartalet 2019 økte salget med over 50 prosent og for hele året 2019 så vi en økning på 30 prosent for barn og -leketøysprodukter, sier Linda Andersson, forretningsområdesjef med ansvar for leker hos CDON, i en pressemelding.

Som en del av den nye satsingen kommer selskapet også til utvide sitt samarbeid med nettbutikken Adlibris, ved å ta inn deres barn- og leketøyssortiment på CDON. I dag finnes det over hundre selskaper som selger leketøy via markedsplassen.

Vi ser et stort potensiale i å utvide babysegmentet ytterligere med blant annet barnevogner og babybager fra velkjente merker. Vi vil også kunne tilby våre kunder et fullt sortiment fra de største leketøysmerkene, sier Linda Andersson.

I følge CDON tilbyr de i dag over 160 000 barneprodukter til sine 1,8 millioner aktive kunder. Nå er planen å ta en ledende posisjon på feltet.

Vårt mål med satsingen er å bli den ledende aktøren for baby, barn og leketøy i Norden, sier Andersson.

Del artikkel: