Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Utvider hjemlevering: ”Forventer økt behov”

Posten Norge
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Større tidsvindu for levering.

ANNONSE

Posten Norge utvider tilbudet om hjemlevering i alle kommuner som er berørt av utbruddet i Nordre Follo. Dette inkluderer både de 10 nærmeste kommunene, men også de 15 "randsonekommunene" som grenser til Oslo og Nordre Follo.

Det er forventet økt behov for hjemlevering av pakker i de ti berørte kommunene og vi utvider derfor tidsvinduet for hjemlevering med tre timer fra klokken 15 – 22 alle dager i uken. Vi er forberedt på å utvide dette ytterligere, sier Kenneth Tjønndal Pettersen, pressesjef i Posten, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Apoteksalget på nett eksploderer etter nedstenging

Utlevering av post vil ellers fungere som normalt, og baserer seg på kontaktfri utlevering av pakker med strenge smitteverntiltak. Postkontorene holder åpent som normalt, og Post i Butikk vil i tillegg til pakkeutleveringssteder ha de samme åpningstidene som butikkene hvor de er lokalisert.

Kunder kan gjennom app eller sms be om at pakken settes igjen dersom ingen er tilstede. Varer som ikke kan leveres vil bli returnert til et av Postens hentesteder og kan hentes der allerede dagen etter, skriver Posten.

Del artikkel: