Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Varner legger ned deler av Junkyard

therese.karlsrud.haugen

"Ser nå på hvordan vi skal organisere driften"

ANNONSE

I følge det svenske nettstedet Breakit skal nettbutikken Junkyard legge ned sin virksomhet i Trollhättan i Sverige, hvor selskapet  ble grunnlagt i 2002 og har sitt lager og fysiske butikk. Streetwear-butikken ble kjøpt opp av norske Varner i fjor sommer.

Det fremkommer i en intern mail at planen er å slå sammen Junkyards lager med Varner sitt lager i Vänersborg. Samtidig skal butikken stenges og "øvrige virksomheter" i Trollhättan flyttes eller outsources.

I en kommentar til Ehandel sier Varner følgende:

Det jobbes nå med å integrere Junkyard som et brand i Varner. Junkyard har sitt lager i Trollhättan, bare noen kilometer fra Varners lager i Vänersborg, og vi ser nå på hvordan vi skal organisere driften og samordne virksomheten slik at Junkyard får potensiale til å utvikles som konsept, sier Julie Bragli Eckhardt, kommunikasjonssjef i Junkyard.

I følge Breakit råder det nå usikkerhet blant Junkyard-ansatte i Trollhättan. Varner uttaler at personale skal bli best mulig ivaretatt og at utviklingen for nettbutikken har vært god i det siste.

Vi er opptatt av å ivareta vårt dyktige personale på en best mulig måte gjennom prosessen og kan dessverre ikke gi flere detaljer nå. Som en sterk online aktør har omsetningen for Junkyard hatt en god utvikling også i tiden etter korona-utbruddet, avslutter Bragli Eckhardt.

Del artikkel: