Varner ruller ut Instabox-levering i Norge

"Sikre på at våre norske kunder også vil sette pris på tjenesten"

Motegiganten Varner utvider samarbeidet med det svenske tech-selskapet Instabox. Nå skal også norske kunder få pakker fra butikker som Cubus, BikBok og Dressmann levert til de døgnåpne pakkeskapene.

Vi er så glade for å endelig tilby våre norske kunder leveranser til Instabox smarte pakkeskap, noe som gjør shopping på nettet enda mer praktisk i alle våre nettbutikker. Etter lanseringen av Instabox i Sverige har vi sett hvordan kundene stadig vender tilbake og velger Instabox, og vi er veldig sikre på at våre norske kunder også vil sette pris på denne tjenesten, sier Teresa Britmer, ansvarlig for online leveringer hos Varner, i en pressemelding.

Annonse

LES OGSÅ: Pakkeautomater øker i popularitet - nå tar de over Norge

Instabox vokser raskt på det norske og danske markedet med store selskaper som H&M, Apotea, Lyko og Boozt på kundelisten.

Vi fortsetter vår vekstreise i både Norge og Danmark med ambisjon om å gi en overlegen kundeopplevelse, og sikre lojale og tilbakevendende kunder overfor Instabox og våre e-handelspartnere, sier David Lundqvist, kommersiell sjef i Instabox.

Totalt har Instabox 1700 pakkesskap i Skandinavia, hvilket sørger for samme-dag-levering til over 9 millioner mennesker.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!