Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Vekst på over 600 prosent: Nå lanserer de klesreparasjon på døra

Rikke Holmen-Jensen v/Ella&il, Lars Syse Christiansen og Ida Barth Thomassen v/Wanda.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

De sirkulære tjenestene er godt brukt.

ANNONSE

Tech- og logistikkselskapet Wanda har opplevd enorm vekst innen sirkulære tjenester. Nå teamer de opp med klesmerket Ella&il og lanserer klesreparasjon – hentet og levert på døra.

Bak norske Ella&il står svigerinnene Rikke Holmen-Jensen go Lene Holmen-Jensen. Deres klesmerke fokuserer på plagg av høy kvalitet med lang levetid og tilbyr samtidig reparasjon, omsøm og andre skreddertjenester. Tjenester som ifølge Wandas undersøkelser faller svært godt i smak hos norske forbrukere.

Vi har opplevd en fantastisk vekst på hele 625 prosent innen sirkulære tjenester som skiprepp og sykkelservice, levert og hentet på din dør. Vi har så vidt testet klesreparasjon og vi er veldige glade for at Ella&il har valgt oss som partner på logistikk. Deres brand og verdier er en super match for Wanda i tillegg til at Ella&il når ut til en viktig målgruppe for oss, sier Ida Barth Thomassen, General Manager Nordics i Wanda, i en pressemelding.

Undersøkelser gjennomført av Wanda viser at 40 prosent av forbrukerne mellom 18 og 49 år ønsker å benytte seg av reparasjonstjenester dersom logistikken og tilgjengeligheten er god. 51 prosent av barnefamilier svarer det samme.

Retailbransjen står overfor en stor omveltning i forhold til at det produseres og kjøpes for mye klær, og det er et stort fokus hos oss å lage klær som varer lenger. Det er derfor viktig for oss å være med på å endre konsumentens kjøpsholdning og derav også knytte til oss samarbeidsaktører som kan bidra til å forlenge livsløpet til hvert enkelt plagg, sier Lene Holmen-Jensen, Co-founder & General Manager i Ella&il.

Styrket ledergruppen

Wanda hentet for et år siden 60 millioner kroner for å bygge videre på sin logistikkplattform for sirkulærøkonomi. I januar utvidet selskapet ledergruppen med Cecilie Ellila Welts og tidligere E24-sjef Ida Barth Thomassen som henholdsvis CFO og Norden-sjef i Wanda.

Wanda jobber med å løse noen av fremtidens virkelig store utfordringer knyttet til bærekraftig konsum og forlenget levetid for tingene våre. Nå utvider vi ledergruppen med to toppnavn som på hver sin side har demonstrert sterke egenskaper i å bygge team og selskaper tidligere, uttalte Wanda-gründeren Lars Syse Christiansen.

Del artikkel: