Velger bærekraft fremfor Black Friday-rabatter

Oppfordrer kunder til å tenke på miljø.

Selv om det stadig er flere som kaster seg på Black Friday-bølgen, snur noen fokuset over på bærekraft. Byggevarekjeden Byggmax er en av de som ikke vil ha spesielle rabatter under fredagens Black Friday, for og heller satse på langsiktighet og tips til hvordan man kan forlenge holdbarheten på sine egne gulv.

Vår forretningsidé bygger på å tilby best mulig pris, alle dager i uken. Derfor kommer vi ikke til å ha noen særskilte tilbud for Black Friday. Vi vil gi alle hjemmefiksere sjansen til å virkeliggjøre sine drømmeprosjekter i løpet av alle årets dager og jobber derfor langsiktig med å holde prisene nede, sier Sanna Westman, markedssjef i Byggmax, i en pressemelding.

Annonse

LES OGSÅ: Økt miljøfokus i år - her holder de stengt på Black Friday

I nettbutikken Byggmax.no er det et klart og tydelig kryss over en Black Friday-logo. I stedet oppfordrer byggevarehuset kundene til å ta vare på det de allerede har.

Vi vil minne om verdien i det å ta vare på det vi allerede har. Med riktig kunnskap får du dine ting til å holde lenger, og det vinner både lommeboken og miljøet på, sier Westman.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!