Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Verdane investerer i gjenbruksselskapet Release

Øistein Eriksen, administrerende direktør i Release.
Foto: Katrine Lunke
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil fortsette veksten i Skandinavia.

ANNONSE

Verdane fortsetter å investere i gjenbruksselskaper. Denne gangen er det Release som får investoren med på laget.

Release ønsker å gjøre det enda enklere for forbrukerne å kjøpe brukte mobiltelefoner og nettbrett og kjøpte i mars opp svenske Teknikmagasinet for å kunne tilby salg og reparasjon av brukte mobiltelefoner i både Norge og Sverige.

Vi er stolte av å gå sammen med Verdane, og gleder oss til å samarbeide med en aktiv eier som forstår viktigheten av, og som deler vår ambisjon om, å redusere elektronisk avfall. Etterspørselen etter brukte mobiltelefoner vokser raskere enn etterspørselen etter nye, og vi har en stor mulighet til å dra nytte av denne veksten for å ta vare på miljøet, sier Øistein Eriksen, administrerende direktør i Release, i en pressemelding.

Verdane har tidligere investert i lignende selskaper som AsGoodAsNew, Momox og Swappie.

Vi er glade for å samarbeide med Release for å få europeiske forbrukere til å velge brukt i stedet for nytt når de skal kjøpe sin neste smarttelefon. Selskapet har en forretningsmodell med et stort potensial for å utgjøre en forskjell. Bare å forlenge levetiden for europeiske smarttelefoner med ett år har samme klimaeffekt som å fjerne én million biler fra veien årlig. Vi ser fram til å bidra med vår kunnskap og erfaring, og hjelpe Release inn i sin neste vekstfase. Vi ønsker selskapet, Øistein og teamet velkommen i Verdane-familien, sier Christian Jebsen, Partner i Verdane.

Med ny investor i ryggen håper Release å fortsette veksten i det skandinaviske markedet. Prioriteringer fremover opplyses å være bygging av merkevare og markedsposisjon, men hjelp fra Verdane Elevate, investorens egne team av eksperter innen merkevarebygging, digital markedsføring, konseptutvikling samt e-handel.

Del artikkel: