Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Verdane investerer i sminkesuksess - satser internasjonalt

Jesper Matsch (CAIA Cosmetics), Cecilia Nytorp (Verdane), Bianca Ingrosso (CAIA Cosmetics), Vanessa Lindblad (CAIA Cosmetics), Henrik Aspén (Verdane), Mikael Snabb (CAIA Cosmetics).
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Influenceren har solgt 600 000 produkter på et par år.

ANNONSE

Oppkjøpsfondet Verdane går inn i netthandelsselskapet CAIA Cosmetics, et svensk skjønnhetsmerke med mediepersonligheten Bianca Ingrosso som en av medgründerne. Planen er å utvide sortimentet samt fortsette veksten i Norge og internasjonalt.

Siden oppstarten i 2018 har CAIA solgt over 600 000 produkter i over 30 land, støttet av et massivt engasjement på sosiale medier. Merket ble lansert i Norge i starten av året og har allerede rukket å bli svært populært. Det norske salget står i dag for over 25 prosent av selskapets totale omsetning.

LES OGSÅ: TV-stjernen Bianca Ingrosso lanserer netthandel i Norge

Takket være partnerskapet med Verdane vil CAIA-teamet og jeg kunne realisere vår visjon om å tilby eksklusive skjønnhetsprodukter av høyeste kvalitet til rimelige priser, i det internasjonale markedet. Jeg er så stolt av hva CAIA-teamet har skapt i løpet av kort tid, og jeg er veldig glad for å få med en erfaren partner på laget som har gjort tilsvarende reise mulig for andre selskaper som jeg benytter i hverdagen, som for eksempel Royal Design og Desenio. Dette er bare begynnelsen, sier Bianca Ingrosso, i en pressemelding.

Bianca Ingrosso er en innflytelsesrik mote- og skjønnhetspersonlighet i Norden, med over 1,1 millioner følgere på Instagram, 351 000 følgere på Youtube og en reality-TV-serie "Wahlgrens värld".

200 millioner

Partnerskapet skal bruke styrken fra begge sider, med Verdane sin erfaring innen netthandel og CAIA-teamets sterke posisjon på sosiale medier.

Vi er glade for å ønske CAIA-teamet velkommen i Verdane-familien, og ser fram til å bidra til den videre vekstreisen. Vi er imponert over kompetansen og energien i teamet som etablerte selskapet, og over hva de har fått til på kort tid. De har designet produkter av premium kvalitet, og klart å tilby dem til kundene gjennom å kutte ut alle fordyrende mellomledd. Dette har gjort at de har bygget opp en lojal og raskt voksende kundebase. Vi ser fram til å hjelpe CAIA med å lansere enda flere kvalitetsprodukter, utvide sortimentet til nærliggende produktkategorier og vinne i etablerte og nye markeder, sier Bjarne Kveim Lie, managing partner i Verdane.

Bak CAIA Cosmetics står også administrerende direktør Mikael Snabb samt Jesper Matsch og Vanessa Lindblad i tillegg til Bianca Ingrosso.

Med Verdane på laget får CAIA støtte av en av Nord-Europas mest erfarne investorer innen netthandel på neste etappe av vekstreisen. Vi gleder oss veldig til fortsettelsen, sier Mikael Snabb, administrerende direktør og medgründer av CAIA Cosmetics.

I følge svenske Di Digital ligger avtalen på rundt 200 millioner svenske kroner.

Del artikkel: