Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Verdane og Canica investerer i hjemlevering - vil bli ledende i Norge

Henrik Gerner-Mathisen, administrerende direktør og medgründer av Porterbuddy.
therese.karlsrud.haugen

"Vi er stolte"

ANNONSE

Hjemleveringstjenesten Porterbuddy har de siste årene opplevd sterk vekst og samarbeider blant annet med kjente selskaper som Jernia, Komplett, Blush og Farmasiet. Nå kjøper invetseringsselskapene Verdane og Canica seg opp i selskapet.

Porterbuddy er glade for å få samarbeide med Verdane og Canica i vår neste vekstfase. Vår logistikk- og teknologiplattform tilbyr markedet den beste løsningen for en grønnere hjemlevering. Ved å samarbeide med Verdane og Canica, kan vi vokse raskere med flere retailere, logistikk huber og tilby kundene gode shoppingsopplevelser, sier Henrik Gerner-Mathisen, administrerende direktør og medgründer av Porterbuddy, i en pressemelding.

En av Portebuddys funksjoner er at kunder kan handle fra flere nettsteder på samme levering, også etter utsjekk.

Det sparer nettbutikker og kunder verdifull tid, samtidig som det reduserer trafikk og dermed utslipp. Vår strategi om å øke bruken av elektrifiserte biler og sykler vil øke denne positive effekten ytterligere, sier Gerner-Mathisen.

Verdane har investeringer i rundt 30 netthandelsselskaper, inkludert suksessfulle virksomheter som Boozt, Desenio, RoyalDesign og Safira. I tillegg kommer Canicas erfaring fra selskaper som Orkla, Komplett og Jernia.

Vi er stolte av å ønske Porterbuddy velkommen til Verdanes familie. Henrik og teamet har bygget et spennende selskap, som tilbyr kunder og netthandlere rask og brukervennlig levering med et lavere karbonutslipp. Vi ser frem til å støtte Porterbuddy sammen med Canica på reisen om å bli det ledende selskapet i Norge og andre markeder innen last mile-levering, sier Bjarne Kveim Lie, Managing Partner at Verdane.

Canica har vært på eiersiden i Porterbuddy siden i fjor, men nå blir de altså majoritetetseiere sammen med Verdane. I følge DN verdsetter dette teknologiselskapet til 200 millioner kroner.

LES OGSÅ: Hagen og Varner investerer i hjemleveringsselskap

Del artikkel: