Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Verdens største leverandør av matkasser lanserer i Norge

Kristian Hald, daglig leder i HelloFresh.
HelloFresh
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil tilby en unik matkasse.

ANNONSE

Matkasse-Norge har fått en ny utfordrer. HelloFresh, verdens største leverandør av matkasser, vil fra og med i dag tilby levering til de aller fleste byer og tettsteder fra Trondheim og sørover.

Vi kommer til Norge med et konsept som er godt etablert og testet i 14 land, og er vi veldig begeistret over å kunne tilby så mange nordmenn et spennende alternativ til både matkasser og tradisjonell hjemmelaget mat. Med en mer fleksibel tjeneste og flere leveringsdager enn våre konkurrenter, har vi stor tro på at vi blir et godt alternativ som passer nordmenns hektiske hverdag, sier Kristian Hald, daglig leder i HelloFresh, i en pressemelding.

Gjennom HelloFresh' nettbutikk eller app kan nordmenn bestille matkasser hjem. Selskapet har allerede testet ut det norske markedet og fått tilbakemeldinger de vil ta meg seg videre.

Vi lytter alltid til kundene våre og bruker feedbacken fra dem løpende til å utvikle våre produkter og optimalisere vår service. Med økt fleksibilitet, valgfrihet og kvalitetsvarer fra norske produsenter som Bama og Fruktringen, mener vi at vi kan tilby nordmenn et unikt produkt, forteller Hald.

Konseptet er likt mange andre matkasser, og kunden kan stort sett tilpasse både ingredienser, hyppighet av levering samt sette abonnementet på pause ved ferie eller lignende.

En matkasse med tre ukentlige måltider for to personer vil koste 650 kroner ekskludert frakt, oppgir selskapet. Til sammenligning ligger prisen hos Adams Matkasse, for samme mengde måltider til to personer, på 649 kroner i dag (inkludert en rabatt på 150 kroner). Hos GodtLevert finner vi i dag samme antall måltider til to personer, til 749 kroner.

HelloFresh sin misjon er å skape gode matopplevelser for alle, aldri inngå kompromisser på kvalitet og samtidig bidra til mindre matsvinn. Det gjør selskapet ved å levere nøyaktig tilmålte mengder ingredienser som trengs for å lage de ulike rettene – verken mer eller mindre, skriver HelloFresh i sin pressemelding.

Selskapet er allerede etablert i 14 land rundt om i verden. I første kvartal 2021 leverte HelloFresh måltider til 7,3 millioner aktive kunder. HelloFresh ble grunnlagt i 2011 og har kontorer i New York, London, Amsterdam, Sydney, Toronto, Auckland, Paris og København.

Del artikkel: