Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Verdenskjent sportsmerke åpner nettbutikk i Norge

Skjermdump: Kappa.no
therese.karlsrud.haugen

100 år lang historie som sokke-produsent.

ANNONSE

Det verdenskjente sportsmerket Kappa åpner nettbutikk i Norge og resten av Norden etter flere års fravær fra det skandinaviske markedet. Den norske nettbutikken heter Kappa.no.

Kappa ble grunnlagt ved Milano i Italia i begynnelsen av 1900-tallet med produksjon av strømper og undertøy. Siden har selskapet utviklet seg til å bli et verdensomspennende merke for sportstøy til damer, menn og barn. Kappa er også kjent for å ha sponset noen av verdens største fotballag som FC Barcelona, AC Milan, AS Roma, FC København og IFK Göteborg.

Kappa er et merke med en lang og vakker historie, og vi er glade og stolte over å kunne starte en dedikert merkevarebutikk i Norge. Netthandel vokser år for år, og den ekstraordinære situasjonen de siste månedene har vist hvor viktig det er å tilby en sterk nettbutikk, forteller Rikke Nørdum Sonne, Online Director for Kappa og Primetime Denmark A/S, som er lisensinnehaver for Kappa i hele Norden, i en pressemelding.

Kappa har allerede nettbutikker over hele verden som USA, Storbritannia og Italia. Den nye nettbutikken i Norge og Norden har eksistert i en måned.

Del artikkel: