Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Motek åpner for B2C: ”Etterspørselen har vært stor”

Hobbysnekkeren kan nå også handle hos Motek.
Motek
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Privatkunder får handle som proffene.

ANNONSE

Verktøyleverandøren Motek åpner nå nettbutikken og sine 29 butikker for privatpersoner. Hobbysnekkere landet rundt kan dermed også få fatt på proffverktøy fra leverandører som Hilti, Festool og Bostitch.

Det er mange kvalitetsbevisste hobbysnekkere der ute, for etterspørselen etter produktene våre har vært stor. Vi er derfor svært fornøyde med at denne løsningen nå er på plass, sier Cato Løkka, markedsdirektør i Motek, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Byggmax vil fikse Black Friday: "Noe oppriktig feil"

Motek fører et utvalg verktøy og festemidler fra verdensledende leverandører, og tidligere har det kun vært de som er en del av bygg- og anleggsbransjen som har kunnet handle fra deres sortiment. Nå blir det tilgjengelig for alle i nettbutikk og de 29 butikkene, hvor kundene kan prøve verktøyene og få rådgivning.

Privatpersoner kan nå registrere seg som kunde på motek.no og starte handelen. Betalingen skjer med kort og varene kan enten leveres direkte hjem eller hentes i en av Motek sine butikker med Klikk & Hent-løsningen, skriver Motek i pressemeldingen.

Selskapet har hovedkontor i Oslo og over 300 ansatte. I 2018 omsatte Motek for omtrent 940 millioner kroner.

Del artikkel: