Vi bytter navn – si hei til Netthandel!

Nordens største bransjeavis for netthandel bytter navn.

I fjorten år har Ehandel skrevet nyheter om og overvåket den nordiske netthandelsbransjen. I dag består Ehandel av de redaksjonelle nyhetssidene Ehandel.se, Influens.se og Ehandel.com i Norge.

Nå bytter vi navn til Netthandel i Norge, med domenet Netthandel.no. Faktisk går vi tilbake til vårt opprinnelige navn, da Ehandel.com (no.ehandel.com) tidligere har vært kjent som Netthandel.no. En navneendring fant sted da tidligere eier gjennomførte en nordisk satsing med Ehandel.com.

Annonse

Siden etablering har Ehandel fungert som en møteplass for alle som jobber med netthandel i Norden. I Norge har vi lojale lesere som ønsker å holde seg oppdatert på det siste innen bransjen. Vi har også den suksessrike konferansen NXT Nordic, som i fjor slo alle tidligere rekorder med over 1000 oppmøtte og et drøss av inspirerende talere.

Det blir virkelig spennende å se hvordan Netthandel tas imot av e-handelsbransjen i Norge. Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på endringen fra våre norske samarbeidspartnere. Med navnebyttet håper vi å kunne bli enda mer lokale og spisset i våre tilbud, sier Niclas Albäck, COO i Ehandel

Vi rigger til nye Netthandel 2.0

Vi sikter å spre kunnskap om og ønsker å kunne bidra til å styrke den nordiske netthandelsbransjen. Med et lokaliseringsgrep som navnebyttet jo er, håper vi i fremtiden å kunne dykke enda dypere i den norske bransjens utvikling.

Det at vi nå endrer navn fra Ehandel til Netthandel føles riktig. Vi skriver stadig om hvordan e-handlere må tilpasse seg det lokale markedet man opererer i og finpusse tilbudet deretter. Nå lytter også vi til bransjens gode råd og navneendringen er første steg på veien i det som vil bli en spennende reise fremover, sier Linn Adine Andersen, journalist hos Netthandel.

Med navnebyttet følger nemlig lovnader om at vi har flere spennende nyheter å dele med dere i tiden som kommer.

For mens endringen som skjer i dag først og fremst er kosmetisk, jobbes det i kulissene med å klargjøre nye Netthandel 2.0. Dette prosjektet vil vi kunne fortelle mer om senere i år.

Med denne endringen vil vi gjøre en tydelig markering som viser at vi satser stort i Norge og Sverige. Dette er to veldig sterke og dynamiske e-handelsmarkeder i Norden. Vi har dessuten vårt enormt populære, nordiske event, NXT Nordic, som er lokalisert i Oslo. Det er et veldig spennende marked hvor vi nå skal gire opp enda et par hakk, sier Johan Svensson, CEO i Ehandel.

Vi ønsker å takke våre trofaste lesere for følget på Ehandel.com og håper dere ønsker Netthandel.no like varmt velkommen. I anledning navnebyttet har vi tatt frem en tidslinje for deg som er interessert i å se reisen vår, fra den gang nettsiden ble lansert i 2014 av Ole Martin Evensmo, frem til i dag.

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!