Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Vil bli en internasjonal utfordrer - norske TidyPos inntar Europa

Tidypay er den første betalingsterminalen i markedet med integrert kassebetaling og bokføringsfunksjon i ett og samme produkt.
TidyPos
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"TidyPos er den perfekte kandidat til å lykkes"

ANNONSE

Det norske fintech-selskapet TidyPos har inntatt Europa, og med ny, svensk toppsjef, jakter selskapet på sitt internasjonale gjennombrudd.

Tidypay er selskapets digitale betalingsløsning for kort og netthandel. Teknologien er utviklet i Horten av gründeren Inge Rune Tetlie, og integrerer betaling og faktura med kundens software på forskjellige typer terminaler.

Betalingsmarkedet endres så raskt og radikalt at det er vanskelig for de store aktørene å omstille seg i samme tempo. Det finnes mengder av små selskaper som prøver, men Tidypos er med sin integrasjon hos softwareleverandører den perfekte kandidat til å lykkes i å bli en stor, internasjonal utfordrer i dette markedet. Inntektene våren kommer når Europa åpner opp, og befolkningen begynner å bruke penger utendørs igjen, i en normalisert hverdag, sier styreleder i Tidypos, Per Kristian Nauste, i en pressemelding.

Løsningen ble lansert i januar 2020, og i følge selskapet er det siden den gang er det investert 35 millioner kroner i utvikling og digital markedsføring av betalingsteknologien. Tidypay er allerede på plass og brukes i seks land i Europa.

Bare siden desember i fjor har TidyPos inngått avtaler med over 20 europeiske softwareleverandører, som integrerer Tidypay i sine kundesystemer. Løsningen er foreløpig godkjent for bruk i 32 land, og Tidypay har allerede avtaler med kunder i Norge, Sverige, UK, Sveits, Frankrike og Spania, sier Morgan Sellèn, den nye administrerende direktøren i selskapet, i pressemeldingen.

Sellèn har tidligere erfaring som salgsdirektør og senere som administrerende direktør i Verifone Sweden. Selskapet har siden 2020 vokst fra tre til 16 ansatte, og dessuten fått nye eiere på aksjonærlisten, blant annet Bjørn Ingier, Bramare AS og Geminus AS.

Tidypay er skreddersydd for SMB-markedet og er den første betalingsterminalen i markedet med integrert kassebetaling og bokføringsfunksjon i ett og samme produkt. Løsningen gjør det mulig for kunden å få pengene på konto der og da, med kort- eller kredittbetaling, samtidig som fakturering og regnskapsføring blir gjort automatisk. Sertifisering fra blant annet VISA og Mastercard garanterer kundene at pengene kommer frem over hele Europa, skriver selskapet i pressemeldingen.

Del artikkel: