Vil nå over en million nye kunder – lanserer C2C-tjeneste med Tise

Inngår strategisk samarbeid med den populære gjenbruksappen.

Instabox og Tise har inngått et strategisk samarbeid som skal gjøre det enda enklere for forbrukerne å handle brukt. Nå kan man nemlig sende og hente bruktpakker gjennom Instabox' pakkeskap som dekker store deler av Østlandet, Sør-Vestlandet, Bergen- og Trondheimsområdet.

Allerede i mars fikk undertegnede nyss om denne lanseringen, under E-handelsdagen på Universitetet i Sørøst-Norge. Da fortalte Philip Olliver Hegerland, salgsleder merchant sales i Instabox, om tjenesten som vil kunne skape konkurranse for Helthjem som i fjor leverte to millioner gjenbrukspakker mellom privatpersoner.

Annonse

Tise sine 1,3 millioner brukere får nå mulighet til å bruke Instabox sin nye C2C-tjeneste.

Vi er veldig glade for at Tiserne nå kan velge å sende og motta pakker med Instabox via Tise sin integrerte betalingsløsning. Instabox er en spennende aktør som gjør det mulig for oss å tilgjengeliggjøre billigere fraktalternativer for Tiserne slik at det blir enda enklere å kjøpe og selge brukt, sier kommersiell direktør i Tise, Anna Dræge Hognestad.

Tjenesten finnes allerede med lignende partnere som Tise i både Sverige og Danmark. Dette er imidlertid Instabox sitt første samarbeid for C2C-leveranser i Norge.

Det er med glede vi ønsker innovative Tise velkommen som en ny samarbeidspartner. Deres forretningsmodell er helt i tråd med våre verdier, og vi ser frem til å ta ytterligere skritt mot bærekraftig gjenbrukshandel og bli en del av den sirkulære økonomien, sier Erik Enfors, Country Manager Instabee Norge.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!