Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Vintage på vei til ferie? Etablerer bruktbutikk på Oslo Lufthavn – første i Skandinavia

CEO og gründere i Eftir, Cecilie Ova Nielsen, Nina Lohk og Lill Sønsteng, samt Gro Kotte v/Avinor. // Foto: Avinor
Håper suksessen gjentar seg blant reisende på Oslo Lufthavn.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Konseptbutikken Eftir har hatt stor suksess med sin butikk på Aker Brygge i Oslo. Nå har selskapet inngått samarbeid med Avinor og etablerer Skandinavias første flyplassbruktbutikk.

I Oslo selger Eftir et kuratert utvalg av vintage og second hand innen klær, mote og interiør. I butikken på Oslo Lufthavn, som ligger i utenlandsterminalen, skal det selges vintage tekstiler og tilbehør til både kvinner og menn.

Glenn Marius Sørgård, kommersiell sjef på Oslo Lufthavn, kaller åpningen av butikken et av de mest spennende tilskuddene på flyplassen i år.

ANNONSE

Second hand og vintage er både en trend i tiden, og et viktig miljøbidrag. Ikke minst har Eftir et sortiment vi tror vil treffe mange norske og internasjonale reisende. Dette er et av de mest spennende tilskuddene på Oslo lufthavn i år, og vi har stor tro på konseptet, sier Sørgård i en pressemelding.

Vil oppnå "sunn og god omsetning"

I første omgang skal Eftir teste bruktsalg på Oslo Lufthavn i tre måneder. Men målet er at tilbudet skal bli permanent.

Her skal de blant annet selge varer fra Dior, Chanel og Dolce Gabbana, i tillegg til andre klassiske vintageplagg.

Så langt har vi opplevd stor interesse når vi har utfordret nye bydeler med konseptet vårt, og vi håper suksessen gjentar seg her, sier Cecilie Ova Nielsen i Eftir, før hun legger til:

Vårt mål er å nå ut til en ny målgruppe og sammen med Avinor legge til rette for at flere reisende kan benytte seg av gode sirkulære konsepter. Vi tror at vi vil oppnå en sunn og god omsetning, men fremfor alt utfordre nok et nytt område med fremtidens måte å konsumere på.

Del artikkel: