Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

VISA lanserer NFT-program: ”Ny form av e-handel”

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Starter ettårig NFT-program.

ANNONSE

Visa hiver seg på og lanserer nå et eget program for Non-Fungible Tokens, NFT-er. I august i fjor skal betalingskortgiganten ha kjøpt NFT-er i serien CryptoPunk, til en verdi av 150 000 dollar. Nå lanserer de eget program som skal hjelpe mindre selskap inn i den digitale økonomien. Dette rapporterer avisen TechCrunch.

Vi tror at NFT-er representerer en ny form av e-handel, sier Cuy Sheffield, Head of Crypto i Visa, til avisen.

Visa skal starte et ettårig program for entreprenører og kreatører hvor de får hjelp til å starte digitalt fokuserte selskap som benytter seg av NFT-er. Ifølge Cuy får Visa spørsmål hver eneste dag om hvordan selskap kan bli en del av den nye digitale økonomien, som inkluderer krypto og NFT-er.

Visa vil forståelig nok at man skal kunne kjøpe de digitale produktene med et Visa-kort.

Vi vil at hvert marked skal kunne akseptere Visa-kort da vi tror at NFT-er vil finnes i mange ulike nettverk. Det som er så spennende for oss med NFT-er er at vi tror det vil senke inngangsbarrieren for folk ved å bygge et selskap og selge på nett, sier Sheffield.

Det nye programmet går under navnet Visa Creator Program, hvor Micah Johnson blir en av de første deltagerne. Johnson selger allerede NFT-er under artisnavnet Aku, hvilket skal ha vært en vellykket affære hittil.

Del artikkel: