Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Visa og Vipps inngår nytt samarbeid

Berit Svendsen, Leder Vipps internasjonal, adm. direktør i Vipps Rune Garborg og Henning Holtan, Nordensjef i Visa.
Foto: Morten Brakestad
therese.karlsrud.haugen

Det norske fintech-selskapet satser internasjonalt.

ANNONSE

Vipps og Visa inngår et strategisk samarbeid for å utvikle en mobil lommebok i Europa. Avtalen er en milepæl i Vipps' sine internasjonale satsing og vil gi det norske fintech-selskapet tilgang til nye markeder.

Samarbeid er helt sentralt i vår strategi for å lykkes internasjonalt. Med Visa som er verdensledende innen digitale betalinger og Vipps, verdens mest suksessfulle bankdrevne mobile lommebok, er vi sikre på at samarbeidet skaper magi sier Rune Garborg i Vipps, i en pressemelding.

Vipps meddeler at timingen er god nå som digitale betalinger er på en kraftig opptur i Europa. Stadig flere bytter fra kontanter til digitale betalingsformer.

Målet med samarbeidet er at løsningene skal gjøre mobilbetaling enklere, tryggere og mer effektiv for både forbrukere, banker og butikker.

Dette samarbeidet vil bidra til utviklingen av digitale betalinger i Europa. Samtidig gir det banker og utstedere mulighet til å lansere produkter tidligere til forbrukere. Forbrukernes interesse for digitale betalingsløsninger er stor og stadig voksende – og har økt ytterligere under COVID-19. Å imøtekomme denne etterspørselen vil være avgjørende for å hente inn igjen den europeiske økonomien, og la forbrukerne betale på de måtene de er mest komfortable med, samtidig som butikker raskt og sikkert kan få betalt, sier Henning Holtan i Visa.

Del artikkel: