Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Netthandelsleverandør kjøpes opp av Visma

Mattias Bratt og Lennart Samsson i Specter.
therese.karlsrud.haugen

"Vi har en felles visjon"

ANNONSE

IT-konsernet Visma kjøper opp svenske Specter, som leverer skybaserte forretningsystemer og netthandelsløsninger. Deres løsning brukes i dag av 1200 butikker i Sverige og Norge.

Visma sitt mål er å hjelpe kunder med å forbedre sin produktivitet gjennom integrasjon og automatisering av forretningsprosesser. Specter passer godt inn i vår allerede solide produktportefølje innen netthandel og omnikanal-handel hvor synergiene vil komme både eksisterende og fremtidige kunder til gode, sier Carola Lissel, daglig leder for Visma Software AB, i en pressemelding.

Oppkjøpet støtter opp under Vismas strategi om å bli ledende leverandør av skybaserte forretningsløsninger til små- og mellomstore bedrifter i Norden. Specter vil samtidig kunne gi sine kunder et bedre tilbud med Vismas portefølje av produkter og tjenester.

Specters vekst og resultat har vist styrke de siste årene. Dette kombinert med Visma sitt brede produktsortiment, tilleggsløsninger og forretningssystem kommer til å gjøre at vi kan levere enda flere fordeler til våre kunder. Vi har en felles visjon om å forenkle forretningssystemer og flytte disse til skyen. Dette gjør Visma til en perfekt partner når det gjelder å styrke og utvide Specters tilbud fremover, sier Mattis Bratt, daglig leder for Specter.

Del artikkel: