Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Vokser i Norden - selger penner og pensler for 80 millioner

Jacob Bergström, gründer av Pen Store.
therese.karlsrud.haugen

Dobler lagerplassen.

ANNONSE

Det svenske netthandelsselskapet Pen Store, som selger penner, pensler og annet kunstnermateriell, har hatt en sterk vekst de siste årene og leverte en økning på 20 prosent i fjor. Det skal blant annet komme fra selskapets ekspansjon til Norge og Finland.

I 2019/2020 omsatte Pen Store for rundt 57 millioner svenske kroner, og for det inneværende året forventer man å passere 80 millioner kroner.

Vi passerer 80 millioner kroner i omsetning under inneværende regnskapsår, som vi avslutter om noen uker, meddeler selskapets gründer og daglige leder Jacob Bergström, i en pressemelding.

For rundt ett år siden lanserte selskapet nettbutikker på det norske og finske markedet, to markeder som har bidratt til den sterke utviklingen. Det har også Danmark, som Pen Store ekspanderte til tidligere.

Nye markeder - for ett år siden lanserte vi både i Finland og Norge - har på kort tid bidratt til den positive utviklingen, skriver selskapet i pressemeldingen.

Den sterke veksten krever dog et nytt lager, som Pen Store planlegger å flytte til i månedsskiftet april/mai. Lageret er på 2000 kvadratmeter, hvilket skal være mer enn dobbelt så stort som det forrige.

Det er jo gøy at vi går inn i et nytt regnskapsår med nytt lager. Lokalene er ekstremt godt tilpasset e-handel. I tillegg er beliggenheten, rett utenfor Södermalm der vi har vår bakgrunn og fysiske butikk, helt perfekt for oss, sier Jacob Bergström.

Del artikkel: