Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter munnbind-sak - Vollvik har byttet navn på nettbutikken

Idar Vollvik, eier av blant annet Vovi AS og tidligere Ludostore.no
Ludostore.no
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Etter politidrama og omsetningsforbud.

ANNONSE

I kjølvannet av politietterforskningen av Idar Vollvik og hans selskaper, har nettbutikken Ludo Store nå endret navn. Dette etter at Vollvik ble pågrepet for å ha ommerket ikke-medisinske munnbind og solgt disse videre som medisinske munnbind tidligere i høst.

Når man klikker seg inn på Ludostore.no kommer man rett til "Love Norway".

Etter mange år byttet vi navn fra ludostore.no til lovenorway.no, står det på nettsiden.

Nettbutikken ser ut til å ha mange av de samme produktene som tidligere til tross for sitt nye navn og utseende. Det finnes også munnbind av ulike slag, blant annet ett som skal "drepe virus".

LoveNorway er Norges største e-handelsbedrift på smittevernsutstyr, og leverer munnbind og hånddesinfeksjon, automatiske dispensere, visir ++ til over to tusen bedrifter i Norge, inkl. apotek og helseforetak. Alle våre produkter har all dokumentasjon tilgjengelig på våre sider, og kommer i original forpakning, samt merking direkte fra fabrikk, står det videre.

Legemiddelverket, som har bistått politiet i saken og lagt ned omsetningsforbud mot all markedsføring og omsetning av medisinske munnbind fra selskapene Vovi AS, Ludo Store AS og Norske Nettbutikker AS, opphevet dette noen uker senere. Dette etter at munnbindene viste seg å være av bedre kvalitet enn først antatt. Vollvik har erkjent at han har pakket om munnbindene, men nektet straffskyld.

Vi har i likhet med svært mange andre aktører, pakket om munnbind, og er nå klar over at det finnes et regelverk for dette, som vi i dag selvfølgelig etterkommer. I ettertid har hele businessen med smittevern blitt en dyrekjøpt erfaring, som sikkert vil følge meg livet ut, sa Vollvik i en pressemelding tidligere i høst.

Ehandel.com har søkt Idar Vollvik for en kommentar, men ikke lykkes.

LES OGSÅ: Nettapotek til angrep i munnbind-debatt: "Ikke noe vi skal ta lett på"

Del artikkel: