Wanda utvider – “bygger helt ny teknologi og logistikk”

Skal levere utleiesykler i Oslo.

Logistikk- og lagringstjenesten Wanda teamer opp med Joule, et datterselskap av Oslo Sporveier. Joule vil nemlig gjøre det enklere å dele på godene og lanserer en abonnementstjeneste for utleie av elsykler i Oslo. Wanda står for lagring av syklene samt frakt til og fra forbruker og leietaker.

Vi leverer og henter syklene til og fra Joule sine kunder med våre egne sjåfører, i tillegg oppbevarer vi sykler som ikke er ute hos kunde og står også for logistikken til servicepartnere, sier Lars Syse Christiansen, gründer og daglig leder i Wanda, i en pressemelding.

Annonse

Wanda satser stort på sirkulære løsninger og har for eksempel et samarbeid med Oda. Her har de utviklet et lokk til eskene som brukes av Oda ved hjemlevering slik at kundene kan gjenbruke eskene til lagring hos dere, senere.

Vi bygger helt ny teknologi og logistikk for delte varer. Det skal bli like enkelt å ta vare på og dele tingene vi allerede har, som å kjøpe nytt. Vi opplever at kundene våre ønsker disse tjenestene velkommen. Vi er selvfølgelig stolte over at Joule har valgt oss som partner i pilotfasen i Oslo, sier Christiansen.

Joule på sin side ser Wanda som den perfekte partner.

Vi er glade for samarbeidet med Wanda. Verdiforslaget deres basert på sirkulær logistikk passer perfekt sammen med vår forretningsmodell. Vi opplever at de fokuserer på gode kundeopplevelser. Det er veldig viktig for oss, spesielt når vi nå lanserer i Oslo, sier Henning Antonsen, daglig leder i Joule AS.

LES OGSÅ: Gir eskene nytt liv – inngår samarbeid med Oda

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!