Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Wolt med ny tjeneste: Nå skal de levere juletrær på døra

Foto: Wolt
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil bidra til å lette på julestresset.

ANNONSE

Wolt har tatt på seg å gjøre handelen av juletrær litt enklere for Oslofolket i år. Tidligere har man kunnet bestille juletrær fra visse markeder hjem etter spesifikke ønsker om type tre og høyde – men i år adderes en ytterligere funksjon.

Nå kan man nemlig gå på juletremarkeder, finne det perfekte juletreet, for så å bestille hjemlevering på døra med Wolt.

Vi er glade for å kunne tilby denne spennende, og ikke minst tidsbesparende tjenesten, til våre kunder i Oslo i år. Wolt har alltid vært opptatt av å gjøre folks liv enklere og mer behagelige, og vi tror at vår juletreleveringstjeneste vil bidra til å lette på julestresset og spre glede i denne deilige tiden, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge, i en pressemelding.

Budlevering av juletrær

Samarbeidet med Oslo-Jul og Tøyen Bomster innebærer at kunder kan plukke ut sitt ønskede juletre på fire ulike juletremarkeder i Oslo i tillegg til Tøyen Blomsters butikk på Tøyen Torg.

For mange familier er det en hyggelig førjulstradisjon å plukke ut sitt eget tre, og mange bruker lang tid på å finne det treet som er perfekt for dem. Utvelgelsen er noe som det ser ut som særlig barna setter stor pris på, men det kan være kronglete å få treet med seg hjem - særlig om man ikke kjører bil. 

Derfor har vi sammen med Wolt kommet opp med en løsning der kunden plukker ut sitt tre, vi merker det med en kode som kunden legger inn når hen bestiller juletre i Wolt-appen. Så pakker vi det valgte treet og sender det med bud hjem til dem, sier Rasmus Frederiksen i Oslo-Jul.

Del artikkel: