Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Wolt rekrutterer fra Helthjem: Han skal lede deres nye satsing

Elisabeth Stenersen og Tor Even Blom-Ramberg v/ Wolt Norge.
Foto: Wolt Norge
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Et sterkt strategisk hode, sier den norske Wolt-sjefen.

ANNONSE

Wolt henter Tor Even Blom-Ramberg til å lede sin satsing Wolt Drive i Norge. Med erfaring fra blant annet Fleks og Helthjem setter Wolt sin lit til at nettopp Blom-Ramberg skal lede deres white label-løsning for restauranter og butikker til suksess.

Allerede har kafékjeden Godt Brød og restaurantkjeden Fly Chicken tatt i bruk tjenesten for å kunne tilby Wolts leveringsmetoder gjennom egen plattform.

Blom-Ramberg ser frem til å styrke lokal netthandel og norske handelsbedrifter, med det han kaller en revolusjon for i konkurransekraften til norske bedrifter.

Det har vært en lang prosess for å få den rette lederen for Wolt Drive på plass. Vi har møtt med mange gode kandidater, så det har vært et luksusproblem å velge mellom så mange flinke folk.

Men, med Tor Even fikk vi både lang og bred erfaring fra hjemmelevering, et sterkt strategisk hode og en som ser ut til å passe veldig godt i Wolt-kulturen. Jeg har ingen problemer med å kalle ham et ekte kinderegg, og vi gleder oss til han er på plass, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge, i en pressemelding.

Blom-Ramberg på sin side tar med seg erfaring fra blant annet å ha bygget produktet FiksFerdig i samarbeidet mellom Finn og Helthjem.

Wolt er et spennende selskap, der det hele tiden skjer nye ting. Wolt Drive er bare ett av mange nye ben selskapet står på, og jeg gleder meg enormt til å ta fatt på den videre kjøreturen. Norske nettkunder har for lenge tatt til takke med for lang leveringstid fra utenlandske lagre, upraktiske hentepunkter og for få alternativer.

Jeg ser frem til å styrke lokal netthandel og norske handelsbedrifter - en revolusjon i konkurransekraften til norske bedrifter. Intet mindre, kommenterer Blom-Ramberg.

Del artikkel: