Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

XXL-gründer og styreleder trekker seg: ”Ikke naturlig å ta gjenvalg”

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Endringer i styret.

ANNONSE

Tirsdag formiddag skriver E24 at Øivind Tidemandsen, én av gründerne bak XXL, går av som styremedlem. Samtidig tar ikke Hugo Maurstad gjenvalg som styremedlem.

Dette kommer frem av inkallingen til den ordinære generalforsamlingen i selskapet. Til avisen forteller Maurstad at det handler om prioriteringer.

Det er halvannet år siden jeg sluttet i Altor, men jeg har hjulpet til i en overgang på noen investeringer. Jeg har selv tre store produktselskaper innefor sport; Odlo, Henri-Lloyd og Janus, og det er viktig for meg å kunne bruke nok ressurser på disse. Det var derfor ikke naturlig å ta gjenvalg og jeg informerte valgkomiteen om dette i januar, sier Maurstad til E24.

Maurstad var styreleder i Altor, største aksjonær i XXL, fra 2019 frem til han sluttet for halvannet år siden. Håkan Lundstedt foreslås som ny styreleder frem til ordinær generalforsamling i 2025.

Etter valgkomiteens innstilling vil det øvrige styret bestå av Kjersti Hobøl som nestleder, Tom Christian Jovik, Kari Ekelund Thørud og Ronny Blomseth som styremedlemmer samt Tor Andrin Jacobsen, Kai Arne Nordhaug og Cristina Moreno som ansattrepresentanter.

Del artikkel: