Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Zalando åpner nytt lager - 2500 får jobb

therese.karlsrud.haugen

Lagerplassen vokser i takt med netthandelen.

ANNONSE

Motegiganten Zalando åpner nytt lager på 130.000 kvadratmeter i Gluchgow, Polen. Dette blir selskapets tredje lager i landet, og skal hovedsakelig betjene kunder i Polen, Tyskland, Østerrike og Tjekkia.

Vårt logistikknettverk fortsetter å vokse i takt med Zalando, sier Neil Bennett, Director Warehouse Operations i Zalando, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Zalando har med seg norsk klesmerke på ny miljøsatsning

De nye lageret skal være ustyrt med Zalandos nyeste teknologi, som blant annet to fem-etasjes "plukketårn" med plass til flere millioner varer samtidig. I tillegg skjer automatiseringen ved hjelp av såkalte Optimus-sortere, som vil sortere artiklene som plukketårnene plukker.

"Pålitelig partner"

Driverne til at Gluchgow ble valgt som lokasjon, skal komme av god geografisk beliggenhet og infrastruktur samt det store potensiale for sysselsetting i området.

Lageret administreres av "DHL Supply Chain", som allerede sysselsetter 1200 personer. På sikt skal 2500 ansettes til å jobbe på lageret.

LES OGSÅ: IKEA forkorter leveringstiden - innvier automatisert lager

Sammen med vår pålitelige partner DHL, er vi sikre på å fortsette å levere topp service, som kundene våre kjenner til og forventer av oss, sier Bennett.

Del artikkel: