Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Zalando blir majoritetseier i mote- og livsstilsmedium

Highsnobietys gründer og adm. direktør, David Fischer og Zalandos medgründer David Schneider.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Skal bli bedre på historiefortelling.

ANNONSE

Den tyske moteplattformen Zalando delte i dag nyheten om at selskapet blir majoritetseiere i det globale selskapet Highsnobiety.

Highsnobiety er en mote- og livsstilsplattform som retter seg mot den yngre generasjonen av innflytelsesrike forbrukere. Selskapet ble grunnlagt i 2005 av David Fischer og publiserer alle sine nyheter både digitalt og på trykk – i form av et magasin som gis ut hver kvartal verden over.

Et partnerskap med Highsnobiety lar oss arbeide mye raskere mot vår ambisjon om å tilby de mest relevante og engasjerende – så vel som praktiske – handleopplevelser for våre kunder. Jeg gleder meg til å se vår felles visjon realiseres og forme fremtiden for moteinnhold i handelen sammen, sier David Schneider, gründer og Co-CEO i Zalando, i en pressemelding.

Sammen skal de to selskapene dra nytte av hverandres kunnskap og innsikt og lede veien for å engasjere og inspirere kunder, opplyser selskapene.

Highsnobiety har hovedkontor i Berlin, med kontorer i Amsterdam, London, Milano, New York, Los Angeles og Sydney. Til sammen har de omtrent 200 ansatte.

Highsnobiety har mestret kunsten med å forvandle historier til produkter og produkter til historier. Jeg er svært fornøyd med å bringe våre evner til Zalandos forpliktelse for moterelatert inspirasjon og sammen se nytt på fremtiden for innhold og handel. Jeg er like begeistret over å kunne ta del i Zalandos uovertrufne ekspertise innen skalering av e-handelsplattformer og å ta mitt livs lidenskapsarbeid til neste nivå, sier David Fischer, gründer og CEO i Highsnobiety.

Del artikkel: