Zalando passerte historisk milepæl: “Stolt over 50 millioner”

Kundene strømmet til, til tross for urolige tider.

Zalando delte nylig tallene for sitt tredje kvartal og det var lystige toner å skimte. Salget økte nemlig fra 2,2 til 2,3 milliarder euro og det justerte driftsresultatet gikk fra 10 til 13 millioner euro.

Samtidig økte både andelen aktive kunder med 8 prosent, til over 50 millioner, og antallet ordre med 5 prosent.

Annonse

Jeg er stolt over at vi har nådd 50 millioner aktive kunder og vår framgang med å skape et dypere relasjon til dem. Vi fortsetter å navigere omsorgsfullt gjennom disse tider og tar skritt for å forbedre lønnsomheten sammen med strategiske initiativ som inspirerer våre kunder, sier Robert Gentz, Co-CEO på Zalando, i en uttalelse.

Også de eksterne forhandlernes salg økte med 7 prosent på plattformen og målet er at de skal stå for 50 prosent av det totale salget innen 2025.

Med lav forbrukertillit og pågående inflasjon var det en klok beslutning å starte tidlig med handlinger som skal sikre lønnsomhet. Det er fortsatt usikkert hvordan forbrukerne kommer til å bruke pengene sine det siste kvartalet. Men vi jobber hardt for å levere på våre strategiske prioriteringer og økonomiske utsikter, sier Sandra Dembeck, finanssjefen i Zalando.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!