Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Zalando satser på fysiske butikker midt i pandemien

Dorothee Schönfeld, sjef for Zalando Outlets.
therese.karlsrud.haugen

Deler ut masker til kundene.

ANNONSE

Zalando satser stadig mer i den fysiske verden og i forrige uke åpnet selskapet sin tiende outlet-butikk i Tyskland. Samtidig er det planlagt å åpne fire ytterligere butikker innen 2022.

Denne gangen har imidlertid butikksortimentet blitt utvidet, hvor også Zalandos Beauty-kategori har fått en egen avdeling i den nye butikken i Ulm Sedelhöfe, i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland.

Butikken strekker seg over 1600 kvadratmeter og er fylt med 20 000 produkter fra 500 ulike merker.

Vår Zalando Outlet-butikk i Ulm er spesiell for oss på mange måter. Det er vår tiende butikk i Tyskland og den første butikken som åpner i Sedelhöfe. Vi ser frem til feedback fra våre Ulm-kunder, sier Dorothee Schönfeld, sjef for Zalando Outlets, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Etter nye regler i hjemlandet - Zalando lanserer munnbind

Til tross for at man er midt i en pandemi ser ikke Zalando det som en hindring for å åpne sin tiende butikk.

Selskapet skal imidlertid ha gjort flere sikkerhetstiltak, som markeringer på gulvet, håndsprit ved inngangen, masker til alle kunder og ansatte samt innført en maksgrense på 150 kunder i butikken om gangen.

Siden gjenåpningen av Zalando-outlets i andre byer, har kundene vært hjelpsomme og beskyttet andre ved å holde avstand, betale med kort og prøve varer hjemme, skriver selskapet.

Del artikkel: