Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Zalandos gründer og CEO slutter etter 11 år

Rubin Ritter
Foto: Zalando
therese.karlsrud.haugen

"På tide å gi livet mitt en ny retning"

ANNONSE

Zalandos co-CEO Rubin Ritter planlegger å forlate sin stilling i forbindelse med generalforsamlingen 2021. Det fremkommer i en pressemelding.

I en kommentar forteller Ritter at han har vurdert dette over lengre tid og at det blant annet har med hans privatliv å gjøre.

Min avgjørelse er resultatet av mange måneders nøye vurdering. Etter mer enn 11 fantastiske år hvor Zalando har vært min prioritet, føler jeg at det er på tide å gi livet mitt en ny retning. Jeg vil bruke mer tid på den voksende familien min. Min kone og jeg er enige om at de profesjonelle ambisjonene hennes i de kommende årene skal prioriteres. Og når det gjelder min egen fremtid, er jeg ivrig etter å gi meg tid til å utforske nye interesser utenfor Zalando, sier Rubin Ritter, og legger til:

Jeg har alltid følt at det å være en del av Zalando-teamet er en gave og et privilegium, og det vil være utrolig vanskelig for meg å legge det igjen. Zalando har tillatt meg å være en del av en fantastisk suksesshistorie som har overgått mine villeste drømmer.

Robert Gentz og David Schneider, som også er medgründere og CEOs, skal fortsette å lede Zalando etter at Rubin Ritter forlater selskapet. Ritters kontrakt gjelder egentlig frem til november 2023, men styret er positive til å avslutte denne tidligere

Vi ser frem til å fortsette jobbe med Rubin de neste månedene og håper han kommer til å fortsette å være nær selskapet i lang tid fremover, sier Styreleder i Zalando,  Cristina Stenbeck.

Del artikkel: