Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kan få 1000 nye kunder etter fusjonen: “Positive ringvirkninger”

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Nå står det svenske markedet for tur.

ANNONSE

Knappe to måneder etter at Profrakt og Mystore fortalte at de har inngått et strategisk samarbeid, ventet nyheten om at de e-handelsplattformene Mystore og Wikinggruppen slås sammen.

LES OGSÅ: Mystore og Wikinggruppen slår seg sammen – blir Nordens største

Det betyr at Profrakt, som i første omgang så frem til å nå 1600 nettbutikker gjennom Mystores plattform, nå potensielt kan addere ytterligere 1000 nettbutikker til sitt nettverk når sammenslåingen mellom de to plattformene står klar.

Sammenslåingen mellom Mystore og Wikinggruppen kommer til å gi store positive ringvirkninger for nordisk netthandel. Det er veldig dyktige mennesker på begge sider som er fremoverlente og har tydelige tanker om hva som er viktig for netthandlere i fremtiden, sier Alf Kristian Amundsen, administrerende direktør i Profrakt, til Netthandel.

Sverige neste

Lars Jakobsen, administrerende direktør i Mystore, fortalte til Netthandel etter nyheten om sammenslåingen at det er Mystores plattform som skal videreutvikles i samarbeidet mellom de to partene.

Han lover dessuten flere nyvinninger i tiden fremover, og påpeker at én av de forbedringene som vil komme er bedre støtte for handel mellom landene og i andre land.

LES OGSÅ: Mystore om fusjonen: "Vil lansere kule nyvinninger fremover"

Amundsen legger ikke skjul på at sammenslåingen også vil gagne Profrakt.

Fusjonen viser at partene har store ambisjoner, og ikke minst gjennomføringsevne. Dette vil komme nordiske nettbutikker til gode i form av bedre og mer sømløse løsninger. For Profrakt står det svenske markedet for tur, og ettersom det er Mystores plattform som føres videre, er det naturlig at dette også vil slå positivt ut for vår del, sier Amundsen.

Del artikkel: