Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Epinova er Årets Partner for e-handel og digital markedsføring

Epinova er Årets Partner for e-handel og digital markedsføring
Bilde fra overrekkelse av Årets Partner-prisen. F.v. Göran Hüllert (Episerver), Inge Halvorsen (Epinova), Petter Balstad (Episerver).

Episerver Norge har utropt Epinova til Årets Partner 2015 for deres leveranser innen e-handel, portaler og digital markedsføring.

Utmerkelsen tegner Epinova som den fremste Episerver-leverandøren på det norske markedet for tiden, i kamp med alle de største konsulenthusene i landet. Prisen tildeles for resultater innen nysalg, bredde i produktportefølje og forvaltning.

I 2015 jobbet Epinova med merkevarer og organisasjoner som Kondomeriet, Nortura, RiksTV, NITO og Bama. Av e-handelskunder fremheves spesielt:

  • Kondomeriet: Utropt til en av Norges 50 mektigste nettbutikker 2015 av Netthandel.no.
  • Hi-fi Klubben: Også utropt blant Norges 50 mektigste nettbutikker 2015. Vant også kategorien "Beste nettbutikk - Lyd og bilde" i Prisjakt.no sin årlige kåring, og var finalist i kategorien "Årets Omnichannel" under The Future Of Business 2015.

Siden oppstarten i 2007 er dette tredje gang Årets Partner-prisen havner hos Epinova (tidligere 2014 og 2012).

- Epinova viser at stort fokus på Episerver gjennom mange år gir gode resultater. De har bygd opp en imponerende kundeportefølje og er samtidig flinke til å promotere Episerver for nye kunder. Godt markedsarbeid kombinert med dyktige utviklere har gjort Epinova til en partner vi i Episerver er stolte av, sier Petter Balstad i Episerver Norge.

- Vi har stått på beinhardt for å heve oss enda noen hakk fra fjoråret, og er veldig stolte over at det har gitt resultater, sier Inge Halvorsen, daglig leder i Epinova.

Del artikkel: