Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lanserer markedsplass for forundringspakker i Norge

Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

Stadig flere nordmenn velger å abonnere på forundringspakker på nett. Det gir grobunn for ekspansjon for Käthe Nilssons markedsplass.

ANNONSE

Forundringspakker på nett har blitt populært viser vår tidligere oversikt: Henter kundene tilbake med abonnement og forundringspakker.

I land som USA og Sverige har konseptet der kundene abonnenerer på faste leveranser av varer innen sine favorittkategorier blitt så populært at det har dukket opp egne samlesider for slike konsepter som  Mysubscriptionaddiction.com og Hittabox.se. Her finner man alt fra aktører som selger kosmetikk og klær til bøker og mat.

Sistnevnte har nå også startet opp i Danmark under navne Findebox.dk. Den danske nettsiden blir ifølge en pressemelding fra Hittabox en lightversjon av den svenske nettsiden som inkluderer filtreringsmuligheter, kundechat, kundeanmeldelser og blogg, men i løpet av august skal mye være på plass også på den danske utgaven.

Neste mål er å lansere en norsk versjon.

- I september forventer jeg at vi er i gang i Norge også, og at vi samtidig kan lansere markedsplassen den boks-entreprenører kan selge eldre bokser for å rydde sitt bokslager og på en enkel måte kunne tilby forlokkende abonnementstilbud, sier Käthe Nilsson som er gründer av Hittabox.se.

(Foto: Hittabox)

 

Del artikkel: