Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Nytt affiliatenettverk etablerer seg i Norge

Nytt affiliatenettverk etablerer seg i Norge

PARTNERNYTT: I fem år har Adrecord hjulpet nettbutikker og andre selskaper med affiliate-markedsføring i Sverige. Nå satser selskapet i Norge, Danmark og Finland.

Dette er et annonsebilag fra vår partner Adrecord publisert etter gjeldende retningslinjer.

Adrecord, som siden 2010 har hjulpet kunder med affiliatemarkedsføring i det svenske markedet, satser nå i hele Norden.

- Vi har jobbet i over ett år å tilpasse produktet vårt til nye markeder og er nå klare til å satse steinhardt først og fremst i Norge, Danmark og Finland, sier Jonny Elofsson, Adrecords grunnlegger og administrerende direktør.

I følge siste rapport fra organisasjonen Ecommerce Europe omsatte netthandelen i Norge for 10,3 milliarder euro i 2014, sammenlignet med Sveriges 9,9 milliarder euro. Danmark og Finland omsatte henholdsvis for 9,8 og 7,2 milliarder euro. I følge samme rapport spås det at tilveksten i 2015 vil lande på over 12 prosent i Nord-Europa, og Adrecord satser altså på å ta del i den kraftig veksten.

Selskapet kommer til å jobbe mye med sine eksisterende svenske kunder som satser utenfor Sveriges grenser. På kundelisten finnes vi nettbutikker som for eksempel Björn Borg, Lets Deal, Bianco, Alphageek, Kids Brand Store, Pure Skin og Animail. Samtidig ønsker selskapet å tiltrekke seg nye norske kunder også med sine løsninger for effektiv markedsføring.

- Det skal bli utrolig morsomt! De svenske kundene våre ønsker vår hjelp, først og fremst i Norge. Vi merker at Norge er et populært marked å ekspandere netthandelen og nå er det bare for oss å brette opp ermene. Vi kan i utgangspunktet bidra globalt i alle markeder, men må ha en eller annen form for fokus, avslutter Jonny Elofsson.

Adrecords forretningsidé er å drive kvalitativ og lønnsom trafikk fra nettstedeiere, annonsører og bloggere, også kalt affiliates, til kunden. All trafikk måles nøye og kunden betaler kun for konvertering. I dag har Adrecord mer enn 230 kunder i Sverige. En stor andel av disse er nettbutikker. Til sammen selger de årlig for mer enn 150 millioner kroner tilsammen gjennom Andrecords affiliate-nettverk. Les mer om Adrecord og affiliatemarkedsføring.

Dette er et annonsebilag fra vår partner Adrecord publisert etter gjeldende retningslinjer.

Del artikkel: