Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Slik sparer Tailor Store 15% på transportkostnadene

Slik sparer Tailor Store 15% på transportkostnadene

PARTNERNYTT: Den svenske nettbutikken Tailor Store sparer tid og penger, samt reduserer miljøpåvirkning og leveringstid ved å bruke ny teknologi for delivery management.

Dette er et annonsebilag fra EDI-Soft publisert etter gjeldende retningslinjer.

Det er morgen i byen Alawwa i Sri Lanka. Innbyggerne er godt i gang med dagens arbeid, og ved Tailor Store sine produksjonslokaler ved elven høres den svake lyden av etikettskrivere som travelt skriver ut dagens etiketter til pakkeforsendelsene. Pakkene har en lang reise på 8000 km foran seg. Men hvordan er det mulig å spare tid, penger og CO2 når de sender skreddersydde klær fra sin produksjon i Sri Lanka over 8000 km til en kunde i Lappland i Sverige?

Hvis du spør Kundeservice- og Logistikksjef ved Tailor Store, Nikolas Harvey, så er svaret enkelt: skybasert programvare.

- Med skybasert programvare skriver vi ut etiketter, pakker og sender fra vår produksjon i Sri Lanka til kunder i Europa. Pakkene flys fra Sri Lanka til Oslo, Stockholm, Frankfurt og Zürich. De blir så sortert på terminalene til PostNord, DHL og Swiss Post, og transportert med bil til sluttkunden. Det gir rimeligere transportkostnader, samt redusert miljøpåvirkning og leveringstid. Tidligere ble alle pakker flydd direkte til Helsingborg, hvor de deretter ble fraktet med bil til de samme terminalene, forklarer Nikolas Harvey.

Artikkelen fortsetter under bildet


Fra produksjonslokalene i Sri Lanka blir mer enn 230 pakker blir ekspedert og sendt hver dag.

Fra produksjonslokalene i Sri Lanka blir mer enn 230 pakker blir ekspedert og sendt hver dag.

Den skybaserte programvaren er fullt integrert med Tailor Store sitt eget ERP-system. Derfor trenger de ikke å bruke ressurser på å lære opp ansatte i bruken av nye systemer, og etiketter blir skrevet ut direkte fra internett. Den skybaserte programvaren er tilgjengelig overalt, og harmoniserer bra med Tailor Store sine fremtidige planer.

Tailor Store selger skreddersøm til det meste av verden, og med høyt fokus på salg har den svenske onlineskredderen logistikken under kontroll.

Fakta:

  • Tailor Store ble etablert i 2003, og har hovedkontor i Helsingborg, Sverige
  • Tailor Store har produksjon i Alawwa i Sri Lanka, har mer enn 450 ansatte, og har et sterkt fokus på gode arbeidsforhold, lønninger, pensjonsbetingelser og forsikringer
  • Mer enn 60 000 pakker per år sendes fra Sri Lanka
  • Tailor Store vant prisen «Beste e-commerce bedrift i Sverige» av SIME (internettkonferanse) i 2011
  • Tailor Store er best kjent for sine skreddersydde skjorter
  • Deres hovedmarked er Sverige, Tyskland, Sveits, England og Frankrike
  • Med skybasert programvare sparer Tailor Store mer enn 15% på pakking og transportkostnader

Foto: Hovedbildet viser Kundeservice- og Logistikksjef ved Tailor Store, Nikolas Harvey, ved produksjonslokalene i Alawwa, Sri Lanka, sammen med Production Manager Chinthaka Hettiaarachchi til venstre.

Vi gjør oppmerksom på at denne artikkelen er publisert på vegne av vår partner EDI-Soft.

Del artikkel: