Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

– Vi opplever stor vekst knyttet til dette konseptet

Ole Martin N. Evensmo

Norges største elektronikkjede gjør seg klare for Black Friday. Både på nett og i butikk ønsker de å sikre sin del av den store omsetningen på fredag.

ANNONSE

Black Friday er opprinnelig et amerikansk konsept for de fysiske butikkene, mens nettbutikkene har hatt sin egen dag, Cyber Monday. I Norge har det stort sett vært nettbutikker som har markert Black Friday, mens Cyber Monday fortsatt ser ut til å få relativt lite oppmerksomhet i Norge.

Særlig elektronikkselskapene har i flere år markert Black Friday i Norge. En av aktørene som i flere år har hatt egne tilbud denne dagen, er Elkjøp. I år satser elektronikkjeden ekstra hardt på Black Friday.

- Vi ser at dette er noe kundene våre liker og vil ha mer av, og veksten rundt konseptet har vært meget solid. I fjor omsatte vi for 70 prosent mer på Black Friday enn i 2012, og vi forventer ytterligere vekst i år, sier administrerende direktør Atle Bakke i Elkjøp i en pressemelding.

Kjeden satser åpenbart hardt på konseptet. Både på nett og i butikk lover de lave priser. Selskapet har også laget en kundeavis full av tilbud

- I år kliner vi skikkelig til, og kundene våre kan starte Black Friday-handelen allerede fra midnatt på Elkjop.no. Varehusene åpner allerede klokka 07.00 og timen frem til 08 er det mye å hente. Det blir flere og bedre tilbud enn noen sinne, sier Bakke.


(Foto: @ Elkjøp /  Lisens CC-BY-3.0 )

Del artikkel: