Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Biltemas mest lønnsomme investering

Adelina Voci, visedirektør i Biltema
Foto: Biltema
Elisabeth Dahl Skjervheim

”Lønnsomhet og bærekraft kan gå hånd i hånd”

ANNONSE

I en pressemelding forteller Biltema at selskapets solcelleprosjekt nå er i full gang.

Installasjonen av solceller er selskapets mest lønnsomme investering, samtidig som det tar viktige steg mot bærekraft, skriver Biltema i pressemeldingen.

Målet med prosjektet er å installere 1 million kvadratmeter med solceller. Til nå har 30 av Biltemas varehus blitt utstyrt og koblet til solceller. Fremover skal ytterligere fire til fem varehus og lagre få installert solceller hver uke.

Skal bli klimanøytrale

I mai vant Biltema Bærekraftbarometeret i kategorien ”bredt utvalg”, hvor over 159 virksomheter fra rundt 30 ulike bransjer ble bedømt utifra hvilke norske bedrifter kundene oppfatter som bærekraftige.

For Biltema er investeringen i solcellepanel en del av en større visjon om å bli klimanøytrale, samtidig som de fortsetter å være lønnsomme.

Takket være hver fullført installasjon kan vi betydelig redusere våre strømkostnader. Dette gjør at vi kan fortsette å presse prisene så lavt som mulig og fortsette å tilby produkter av høy kvalitet til lave priser.

Ifølge Biltema er alle selskapets varehus utstyrt med bergvarme og alle har LED-belysning.

Dette skal bidra til at Biltema nærmer seg målet om å bli selvforsynt med strøm.

Dette prosjektet er et bevis på at lønnsomhet og bærekraft kan gå hånd i hånd, sier visedirektør i Biltema Adelina Voci.

LES OGSÅ: Biltema donerer 10 millioner etter katastrofen: ”En selvfølge”

Del artikkel: