Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Black Week ga pakkerekord for Posten: ”Ekstraordinært”

Konserndirektør for e-handel og logistikk i Posten Bring, Thomas Støkken.
Foto: Posten
Elisabeth Dahl Skjervheim

12 prosent høyere pakkevolum enn fjoråret.

ANNONSE

I en pressemelding forteller Posten Bring at de under årets Black Week satte pakkerekord, med en økning på 12 prosent i pakkevolum fra fjoråret.

Totalt sendte Posten Bring ut rundt 2,5 millioner pakker til nordmenn over hele landet i løpet av forrige uke.

Mye tyder på at mange av oss startet julehandelen tidlig i år. Posten Bring har aldri tidligere håndtert så store pakkevolum under Black Friday, forteller Thomas Støkken, konserndirektør for e-handel og logistikk i Posten Bring og fortsetter:

Nå er det derfor ekstraordinære store volum av pakker på vei ut til landets Post i Butikker. Det er til stor hjelp at pakker hentes så fort man får hentemelding.

I forkant av årets Black Week hentet Posten inn rundt 750 ekstra medarbeidere for å kunne ta unna de store pakkevolumene og sikre høy leveringskvalitet. De nyansatte kan imidlertid ikke ta juleferie riktig enda.

Det er grunn til å tro at de største pakkevolumene ligger foran oss de kommende dagene. Mange av de bestillingene som har blitt gjort de siste dagene kommer inn på terminalene denne uken - og trøkket frem mot jul vet vi alltid er høyt, avslutter Støkken.

LES OGSÅ: Posten er velrigget – henter inn 750 ekstra medarbeidere

LES OGSÅ: Posten trekker seg fra Meta-plattformene

Del artikkel: