Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Clas Ohlson åpner gigantbutikk – og flere er på vei: "Interessen har vært veldig stor"

Rune Johansen, Country Operations Manager i Clas Ohlson, innvier den nye butikken. // Foto: Clas Ohlson
"En stor butikk på en fantastisk beliggenhet".
Jimmy Andersson

Clas Ohlson åpnet sin 95. butikk i Norge torsdag. Den nye butikken ligger på Stenersgata, rett overfor Oslo sentralstasjon, og med sine 1 600 kvadratmeter salgsareal fordelt over to etasjer, er den den nest største Clas Ohlson-butikken i Norge.

LES OGSÅ: Clas Ohlson utvider i Norge - nærmer seg 100 butikker: "Vi er svært populære"

ANNONSE

Vi får en stor butikk på en fantastisk beliggenhet midt i hjertet av Oslo, der titusenvis av mennesker passerer hver dag. Butikken har blitt utrolig fin, og det føles virkelig bra å åpne den, sier Rune Johansen, Country Operations Manager.

Allerede onsdag åpnet butikken stille for utvalgte medlemmer av Clas Ohlsons kundeklubb, og klokken 10 i dag ble den offisielt åpnet. Dermed har den svenske kjeden nå tre butikker i Oslo sentrum.

Interessen for åpningen har vært veldig stor, og det merkes at vi er populære i Oslo. Med våre tre butikker sentralt blir det nå veldig enkelt for Osloborgere å finne det de trenger til hjemmefiksen sin, sier Rune Johansen.

Clas Ohlson åpnet sin aller første butikk i Norge i 1991 i Torggata i sentrum av Oslo, og totalt er det nå 95 butikker i Norge.

I løpet av året planlegges det ytterligere fire butikkeetableringer i Norge; Drammen i mai, Tønsberg i september, Tynset i oktober, og i november er det klart for Fredrikstad.

LES OGSÅ: Clas Ohlson fortsetter å vokse – men nettsalget møter motgang

Del artikkel: