Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Etter vendingen: Nettbutikken styrker seg med tech-profilen Andreas Drougge

Andreas Drougge, ny CTO. // Foto: Bakeren og Kokken
"Vil være en stor ressurs".
Jimmy Andersson
jimmy@netthandel.no

Tidligere denne uken kunngjorde Bakeren og Kokken at de har snudd den negative utviklingen fra 2022. Selskapet skal nå være lønnsomt med vekst innen kjerneområdet, og nå fortsetter e-handleren sin fremgang gjennom en rekruttering.

LES OGSÅ: Tapte milliarden: Men nå øker e-handleren igjen – og er lønnsom

ANNONSE

Inn kommer tech-profilen Andreas Drougge, et kjent navn innen e-handelssfæren, som fremover vil påta seg rollen som teknisk leder, CTO. Han tar også plass i ledergruppen.

 Bakeren og Kokken har et sterkt fokus på kvalitet, sunne verdier og støttes av en solid eierstruktur. Det skjer mye positivt innen selskapet, og jeg ser frem til å bli kjent med hele teamet og bidra til de mange spennende prosjektene og satsningene som venter, sier Drougge i en kommentar.

Drougge har en lang erfaring fra ulike ledende roller innen e-handelsbransjen, blant annet hos Amazon, Nelly og Norce.

Han kommer senest fra Bubbleroom der han hadde rollen som CTO. Drougge tiltrer sin nye stilling den 15. april, og netthandlerens administrerende direktør, Charlotta Svarfvar, er positiv til det tekniske tilskuddet.

Med sin ekspertise og kompetanse innen teknologi og e-handel vil Andreas være en stor ressurs for Bagaren og Kocken. Sammen skal vi fortsette å drive innovasjon og skape verdi for våre engasjerte kunder og partnere, sier Svarfvar.

Del artikkel: