Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Europris fortsetter utrullingen av moderniserte butikker: "Egne shops in shop"

Europrismedarbeidere v/ Eurorpis Løkkemyra, med butikksjef John Inge Stefanussen bakerst til høyre. // Foto: Europris
"Gjelder å følge med".
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Denne uken ønsket Europris velkommen til sin splitter nye butikk på Løkkemyra, Kristiansund.

Lavpriskjeden har det siste året satset sterkt på både relokaliseringer samt nyåpninger, hvor moderniserte butikker skal bli trekkplaster som lokker flere kunder. Bare i fjor åpnet kjeden syv nye butikker, relokaliserte fem butikker og moderniserte ni eksisterende butikker.

ANNONSE

Jeg gleder meg til å vise kundene våre butikken, som er bygd opp med egne shops in shop, hvor varegruppene er klart inndelt etter kategorier. Vi har fått en helt ny og spennende butikk, noe alle vil kunne bekrefte etter åpningen. Jeg tror kundene har store forventninger og er spente og gleder seg til åpningen tirsdag, sier butikksjef i Europris Løkkemyea, John Inge Stefanussen, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Et optimistisk Europris til tross for resultatfall: Sikter mot Norden med ÖoB

Fra Rusta til Europris

Stefanussen har drevet butikken i tre år, etter 7 år hos konkurrenten Rusta. Nå gleder han seg til å drifte videre butikken som etter oppgraderingen rommer over 1500 kvadratmeter.

Vi følger hele tiden sesongene kundene er opptatt av – så det gjelder å følge med. Vi har fått et litt bedre uteområde og en egen temaavdeling. Ikke minst er det blitt mye lettere å drive butikken lokalt. Alt er godt tilrettelagt og satt i system, sier butikksjefen.

Del artikkel: