Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Fjellsport og Skitt Fiske fusjonerer

Eric Sandtrø, gründer av Fjellsport og Ander Amundsen, gründer og daglig leder i Skitt Fiske.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Unik posisjon".

ANNONSE

Onsdag formiddag dropper nyheten. De to ledende selskapene innen henholdsvis friluftsliv og jakt og fiske, Fjellsport og Skitt Fiske, fusjonerer.

Fjellsport er en del av Outnordic, som igjen er en del av Egmont-konsernet. Også Skitt Fiske fikk Egmont på eiersiden tilbake i 2020. Om alt går etter planen skal de to nettbutikkene slås sammen i et felles selskap fra juli i år.

Både Fjellsport og Skitt Fiske er kategorieksperter innenfor hver sine områder hvor Skitt Fiske har bygget opp en unik posisjon i Norge for den lidenskapelige fiskeren gjennom Skittfiske.no og for jegeren gjennom Skittjakt.no. Fjellsport er Norges ledende friluftsbutikk på nett for aktiviteter som klatring, topptur, fjellturer og trening.

Skitt Fiske har også en fysisk butikk i Sandefjord på 2 000 kvadratmeter med et fantastisk utvalg innenfor fiske, jakt og friluftsliv. Ambisjonen etter fusjonen er å beholde og videreutvikle merkevarenes unike identitet og ekspertrolle, skriver selskapene i en pressemelding.

De tre nettbutikkene Fjellsport.no, Skittfiske.no og Skittjakt.no skal fortsette driften som i dag – men det poengteres at ambisjonen er å videreutvikle på flere områder. Skitt Fiskes fysiske butikk vil også fortsette driften likt i dag, under samme navn.

Fusjonen antas gjennomført i juli 2023 og resultatet vil være et samlet Sandefjord-basert selskap med 130 ansatte og en omsetning på rundt én milliard kroner.

Del artikkel: