Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Han blir ny leder for e-handelsleverandøren: "Vårt mål er å befeste vår ledende stilling"

Ole Johan Lindøe har blitt ny leder for digital commerce i Columbus. // Foto: Columbus
Columbus Norge styrker sitt team med e-handelsekspert.
Jimmy Andersson
jimmy@netthandel.no

Columbus Digital Commerce, en global konsulent- og IT-organisasjon med over 1600 ansatte over hele verden, styrket sitt team tidligere i høst med netthandelsspesialisten Ole Johan Lindøe som ny senior strategisk rådgiver.

Nå kunngjør det norske kontoret at Lindøe trer inn i rollen som leder for digital handel hos Columbus Norge.

LES OGSÅ: Norsk netthandelsspesialist går til Columbus

ANNONSE

Med Ole Johan Lindøe ved roret, er vi rustet til å ta våre digitale kundeopplevelser og e-handelsinitiativer til nye høyder, sier Erling Schjetne, administrerende direktør i Columbus Norge.

Lindøe har hatt posisjoner som digital- og e-handelsdirektør i blant annet Elkjøp, Felleskjøpet og SAS. Før han kom til Columbus jobbet han som markedsdirektør i Autostore.

Hans bakgrunn fra å utvikle og lede e-handel og omnichannel-initiativer for ledende norske og internasjonale selskaper, gir ham en unik innsikt i bransjen og kunnskap om virksomheters forretningsutfordringer i en digital transformasjonsom, fortsetter Schjetne.

Styrke e-handelen

Med rekrutteringen håper Columbus nå å kunne styrke sin posisjon innen netthandel og digitale kundeopplevelser.

Lindøe selv forteller at de går inn for å være partnere for Norges mest ambisiøse bedrifter i utvikling og skalering av e-handel og omnichannel-løninger.

Vårt mål er å befeste vår ledende stilling innen digital handel i Norge ved å være gode rådgivere og levere bransjeledende løsninger, sier Lindøe.

E-handelskjeden Columbus har 185 ansatte i Norge fordelt på 5 lokasjoner, og samarbeider blant annet med kunder som Jernia, XXL, Toyota, Volvo Cars, og Lindex.

Del artikkel: