Helt ferskt samarbeid – utvikler ny handelsplattform

Unngår å sjonglere innom forskjellige systemer.

I en pressemelding forteller reisebutikken Chillout at de nå har inngått et nytt samarbeid med Flow Solutions og Profrakt, med mål om å utvikle en kommende handelsplattform.

Chillout har vært på jakt etter en rask og effektiv løsning som reduserer behovet for manuelt arbeid. I tillegg har det vært et ønske om å koble de fysiske butikkene tettere på nettbutikken, forteller Jarle Moberg, daglig leder i Chillout AS, og fortsetter:

Annonse

Dersom du besøker en av våre butikker som ikke har den varen du er på jakt etter på lager, kan vi med den kommende løsningen enkelt sørge for å få den levert hjem til deg fra vårt nettlager eller en annen butikk.

Kun forbeholdt store butikkjeder

Chillout inngikk et samarbeid med Profrakt i 2021 og har siden da benyttet seg av selskapets skybaserte forretningssystemer. Flow Solutions er imidlertid et nytt tilskudd til trekløveren.

Det Sandnes-baserte selskapet spesialiserer seg på handelssystemer for butikkjeder i alle størrelser og har utviklet og levert de tekniske løsningene for nettbutikken og de fysiske butikkene, blant annet gjennom sin egen Flow Retail POS plattform.

Det har tidligere vært forbeholdt kun de store butikkjedene å kunne ta i bruk løsninger der de fysiske butikkene er fullt ut integrert med både hverandre og nettbutikken, forteller Roy-Andre Tollefsen, leder for produktutvikling i Flow Solutions.

Funksjoner som Klikk&Hent er i dag en selvfølge og støttes fullt ut, men med den nye løsningen i kombinasjon med Profrakt vil Chillout også blant annet kunne sende varer fra butikkene og rett hjem til kundene, uten å måtte sjonglere innom mange forskjellige systemer, avslutter han.

LES OGSÅ: Stjernesignering til Profrakt: ”Ettertraktet i norsk netthandel”

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!